”Det bedste forhandlingskursus jeg
har deltaget i!!” 
- Kursist
Nærværende og engageret formidling er
helt afgørende for dit udbytte 

Om os

Vi leverer viden og redskaber til forhandling. På højt niveau og testet igen og igen i praksis.

Til sammen dækker vi mere end 40 års forhandlingserfaring. Det er den erfaring vi trækker på, og som er med til at sikre dig et teoretisk fundament og en praktisk vinkling, der virker og giver resultater. 

Charlotte Flach

Advokat, cand. jur.

Selvstændig. Tidl. advokat og chefkonsulent hos Danmarks Jurist- og Økonomforbund med ansvar for Djøfs forhandleruddannelse for tillidsrepræsentanter. Omfattende erfaring med forhandling af overenskomster og aftaler samt sager inden for individuel arbejdsret, herunder afskedigelsessager, direktørkontrakter og andre ansættelseskontrakter, løn, rets- og voldgiftssager m.v.  Endvidere erfaring med forhandling af kontrakter i erhvervsmæssige forhold.  Kernekompetencer inden for interessebaseret forhandling, udspil og kommunikation, følelser i forhandlinger samt udvidelse af forhandlingsrummet. Forhandlingscoach og -rådgiver samt stor undervisningserfaring. 

Uddannelse i "Difficult Conversations", Project on Negotiation ved Harvard Law School (2013) samt deltagelse i årlige internationale forhandlingsseminarer. 

Tidligere arbejdet som advokat hos Bech-Bruun & Trolle og 4 år som specialkonsulent i staten.

Kontakt:

Tlf. +45 28924433

Mail flach@forhandling.net 

http://www.linkedin.com/profile/view?id=17865609&locale=en_US&trk=tyah&trkInfo=tas%3Aflach%2Cidx%3A1-1-1

Nicolai Robinson

Arbejdsmarkeds- og Forhandlingschef, cand. jur. og Master i Konfliktmægling og Mediation (MMCR)

Arbejdsmarkeds- og Forhandlingschef hos Danske Fysioterapeuter. Tidligere chefkonsulent i Djøf. Omfattende erfaring med forhandling af overenskomster, forhandling af vilkår for ansatte og tillidsrepræsentanter. Endvidere erfaring med forhandling af kontrakter og aftaler inden for film- og biograf- og medieverden og erhvervsmæssige forhold. Kernekompetencer inden for "creative negotiating", interesseafdækning, udviddelse af forhandlingsrum, stærkt konfliktfyldte forhandlinger, følelser og emotioner i forhandling og mægling/mediation af konflikter. Arbejder med teoriudvikling.

Master i konflitmægling og mediation (MMCR) ved Københavns Universitet (2006) og uddannelse i labour negotiations ved Haward Law School og Negotiation Dynamics ved INSEAD.

Tidligere erfaring fra det daværende Indenrigsministerium. 

Kontakt:

Tlf. +45 28434217

Mail forhandling@forhandling.net 

Se profil på LinkedIn

FORHANDLING.NET
Sankt Peders Stræde 41, 2. sal
DK-1453 København K

mail@forhandling.net

Tlf. +45 28 43 42 17

Tlf. +45 28 92 44 33

CVR 29 01 73 79  
Tilmeld dig idag. Du kan altid tilmelde dig Forhandling.net’s åbne kurser i forhandling hos DJØF Efteruddannelse. Læs mere her